HC Rytíři Vlašim

Ve Vlašimi byla k vidění další náborová akce Týden hokeje, kterou ve spolupráci s Českým hokejem pořádají Rytíři.

HC Rytíři Vlašim ve spolupráci s Českým hokejem uspořádali nábor malých hokejistů ve věku 4-8 let. Ten se uskutečnil v pondělí 21. listopadu 2022 na zimním stadionu ve Vlašimi a byl součástí akce „Týden hokeje“. Jednalo se již o další nábor ve Vlašimi organizovaný Českým hokejem v rámci projektu „Pojď hrát hokej“. Na vlašimský zimní stadion si přišlo vyzkoušet hokej 13 nových dětí. Což není tolik, jako na předchozích náborech, ale i tak jsme rádi za každého nového hokejistu.

Po přivítání, předání dárků proběhlo zaregistrování ve vestibulu haly, které rodiče nově prováděli jednodušší online formou a následně děti odešly do kabin, aby se převlékly. Poté už je čekala ledová plocha, kde si děti převzali trenéři mládeže Rytířů. Ti malým hokejistům ukázali, jak tréninky probíhají. Děti si vyzkoušely základy bruslení, kdy ty, které potřebovaly, mohly bruslit s pomocnými hrazdičkami a ty, které to zvládly, mohly bruslit i bez ní.

Během celého tréninku byli na ledě přítomni i hráči 1. třídy, z nichž už většina více než rok trénuje a v jedné třetině předváděli ukázku svého tréninku. Rodiče i děti se tak mohli podívat, jaké pokroky hokejisté za rok tréninku udělají a co vše na bruslích zvládnou.

Když tréninková jednotka skončila, všichni se odebrali opět do šaten. Rodičům byly poskytnuty informace ohledně tréninků a děti tak mohou hned tento týden přijít na další trénink, kdy je hodina ledu určena právě přípravce.

Věříme, že si všichni připravený program velmi užili a těšíme se na setkání s nimi na dalších trénincích

Fotografie z akce nalezenete ZDE