HC Rytíři Vlašim

Týden hokeje ve Vlašimi

V sobotu 28. září 2024 se ve Vlašimi konala skvělá akce „Pojď hrát hokej“, která přilákala 22 malých hokejistů a hokejistek. Mezi přítomnými hosty byli i významné osobnosti jako hokejová legenda Jiří Šlégr a Pavlína Horálková!

Registrace a úvodní program

Akce začala registrací, během které rodiče vyplnili přihlášky a obdrželi informace o programu dne. Následovala ukázka off-ice tréninku, který je velmi důležitou součástí přípravy hokejistů, protože pomáhá rozvíjet jejich fyzickou kondici, koordinaci a dovednosti mimo led.

Prezentace klubu

Po cvičení proběhla prezentace našeho hokejového klubu, kde děti i rodiče mohli získat více informací o tréninkových možnostech. Klub ukázal, jaké výhody přináší členství, a jak se děti mohou zapojit do hokejového prostředí.

Na ledě s výstrojí

Po prezentaci se děti převlékly do hokejové výstroje a těšily se na akční část programu. Na ledě probíhal ukázkový hokejový trénink, který byl zaměřen na rozvoj dovedností. V jedné třetině kluziště probíhala ukázka minihokeje našich dětí ze třetí třídy. Atmosféra byla plná nadšení a smíchu, když si mladí hráči vyzkoušeli, co všechno se naučili.

Zajímavosti a bonusy

Během akce byl k vidění také Pohár mistrovství světa, což byl pro děti i rodiče velký lákadlo. Děti měly možnost si s pohárem vyfotit a přivést domů vzpomínku na tuto jedinečnou akci. Kromě toho se všichni mohli setkat s maskotem, který zpříjemnil celou atmosféru a děti nadchnul.

Rádi bychom poděkovali všem rodičům a dětem, kteří se zúčastnili akce „Pojď hrát hokej“ ve Vlašimi. Dále děkujeme všem trenérům a dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci a průběhu akce. Bez vaší pomoci by to nebylo možné.

Pokud se chcete stát součástí naší hokejové rodiny a nábor jste propásli, je možné dorazit kdykoliv na jakýkoliv trénink náboru, který probíhá pravidelně úterky a čtvrtky od 17:30.

Fotografie z akce naleznete zde!