HC Rytíři Vlašim

Týden hokeje ve Vlašimi

HC Rytíři Vlašim pořádali ve spolupráci s ČSLH nábor malých hokejistů ve věku 4-8 let. Ten se uskutečnil v neděli 21. ledna 2024 na zimním stadionu ve Vlašimi a byl součástí akce ČSLH Týden hokeje. Jednalo se nábor organizovaný svazem v rámci projektu Pojď hrát hokej, který se ve Vlašimi koná již od roku 2017. Na vlašimský zimní stadion si dorazilo vyzkoušet hokej 25 nových dětí.

Po přivítání proběhlo zaregistrovánía předání dárků dětem. Následně děti s rodiči odešli do kabin, aby se noví mladí hokejisté převlékl. Poté už je čekala ledová plocha, kde si děti převzali trenéři mládeže Rytířů. Ti malým hokejistům ukázali, jak tréninky probíhají, děti si vyzkoušely základy bruslení, hry se zapojením všech dětí – sbíraní tenisáků, slalom, apod.

Když tréninková jednotka skončila, všichni se odebrali opět do šaten, kam přišel předseda vlašimského klubu Michal Holánek a řekl rodičům několik informací o klubu, hokeji, trénincích atd. A rodiče se mohli na cokoliv zeptat.

Akce byla vydařená a přišlo na ni celkově zhruba 70 rodičů a dětí. V klubu věříme, že si všichni připravený program velmi užili a těší se na setkání s nimi na dalších trénincích.

Fotogalerii z Týdne hokeje ve Vlašimi najdete zde.