HC Rytíři Vlašim

Po letní odmlce se již opět rozbíhá hokejová sezóna. Do té letošní vstoupí Rytíři s celou řadou změn.

Z pozice předsedy klubu po vzájemné dohodě odstoupil po 5 letech usilovné práce Vít Kucharčík, který v klubu pokračuje v pozici šéftrenéra mládeže. Vítu Kucharčíkovi patří za dlouholeté vedení klubu upřímné poděkování. Na jeho práci naváže Michal Holánek, který je vlašimské veřejnosti známý především z pozice brankáře. Cílem nového vedení klubu je zejména navázání na dosavadní činnost a další rozvoj v rámci výchovy hokejové mládeže.

Jako první rozehraje svou soutěž místní „A“ tým, a to již tuto sobotu 9. září na ledě Velkých Popovic. V áčku došlo k výrazné hráčské obměně. Věříme, že všichni noví hráči budou pro tým přínosem, a že společně budeme bavit fanoušky výborným hokejem. Při veškerém respektu k soupeřům je jednoznačným cílem letošní sezóny účast v play – off, a věříme, že i v něm můžeme postoupit do dalších kol. Mezi nejvýznamnější posily týmu by měli patřit bratři Bauerové (extraligové zkušenosti). Tým posílila ale i celá řada dalších hráčů. Velmi nás přitom těší, že se jedná převážně o vlašimské odchovance (například Jakub Filip, Jonáš Kronus, Josef Hejný, atd.). Tým od nové sezóny převzal nový trenér, taktéž vlašimský odchovanec, Zdeněk Procházka. Kompletní soupiska týmu s rozpisem zápasů uvedena níže.

Věříme, že si najdete cestu na utkání našich hokejistů a budete důležitou součástí vlašimského hokeje.

Závěrem děkujeme všem partnerům klubu za jejich podporu. Speciální poděkování zaslouží hlavní partneři, jmenovitě město Vlašim, společnost Sellier & Bellot a.s. a MěDDM Vlašim.

Za HC Rytíři Vlašim

Michal Holánek, předseda klubu

Aktuální soupiska „A“ týmu:

Brankáři: Yury Baranov, Michal Holánek, Ondřej Pašek, Vojtěch Škvor

Obránci: Jakub Bauer, Jiří Beneš, Adam Kořánek, Ladislav Holada, Václav Drahoš, Tomáš Vondráček, Jan Pessr, Vladislav Pessr, Adam Mareš, Martin Říha, Jiří Mejzlík

Útočníci: Dominik Florián, Jan Bauer, Ondřej Cerk, Adam Herwig, Zdeněk Burda, Jiří Kratochvíl, Jonáš Kronus, Jakub Filip, Josef Hejný, Václav Fiala, Marek Kočí, Jiří Ondriga, Josef Burda, Marek Rataj, Filip Ludvík

Rozpis utkání:

Aktuální rozpis naleznete ZDE