HC Rytíři Vlašim

Včerejším dnem (10.3.2020 od 18:00) bylo vládou ČR vydáno mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR se zákazem konání akcí nad 100 osob, a to až do odvolání. V této době se zakazují sportovní, náboženské, kulturní a další hromadné veřejné i soukromé akce s účastí nad 100 osob. Kompletní znění a dokument ke stažení s mimořádným opatřením MZ ČR naleznete ZDE Jelikož jsou HC Rytíři Vlašim schopni zajistit tréninkové jednotky tak, aniž by překročili stanovený limit 100 osob, tréninky budou i nadále probíhat v normálu. Prosíme však rodiče, aby v zájmu zachování tréninků a dodržení stanoveného limitu osob, své děti na trénink pouze dovezli a co nejvíce omezili přístup na zimní stadion! Trenéři se o děti postarají. Je to v zájmu nás všech.   Mistrovská utkání zůstávají aktuálně v platnosti. Věříme, že se podaří veškerá mistrovská utkání kategorií našich týmů odehrát bez nutnosti rušení. Přeci jen se poslední zápasy odehrají 22.3.2020, a tak se snad vše zvládne. Ovšem vedení HC Rytíři Vlašim se rozhodlo, že se z preventivních důvodů všechna utkání až do odvolání uskuteční bez diváků! Chceme tím tak předejít případným problémům s nedodržením hranice 100 osob (do které se započítavají hráči, funkcionáři, apod.) Dostaneme-li nová nařízení či nastanou-li nějaké změny v režimu tréninků a zápasů, budeme Vás informovat. Děkujeme za pochopení.

Za HC Rytíři Vlašim................................................................

Tomáš Vondráček..................................................................

člen výboru...............................................................................


Rozhodnutí ČSLH k opatření ministerstva zdravotnictví ČR. Do stanoveného počtu 100 osob se započítávají také všichni účastníci utkání tzn. hráči, trenéři, vedoucí týmu, rozhodčí, pořadatel, zdravotník atd. Rozhodnutí omezit počet diváků nebo hrát utkání zcela bez diváků ponecháváme v utkáních řízených KVV ČSLH Střední Čechy na rozhodnutí pořadatele utkání. S pozdravem Věra Janečková Sekretář SČH + příloha mailu z ČSLH + doplňující informace ČSLH k opatření MZ ČR, poslané klubům dnes odpoledne (11.3.2020)  
Informace k provozu Sportovních zařízení naleznete ZDE Kompletní ucelené informace ke koronaviru naleznete také na webu města Vlašimi ZDE